\"Teal Nieuwtjes
 (?)

0 reacties10:56, 4 feb 2013

POLL

De poll is gesloten ik ga schrijven over Assacins Creed


0 reacties10:38, 7 jan 2013

FIfa 13 meest geschikt gevonden game voor mensen met beperking:

Fifa 13 voor  is door Able Gamers uitgeroepen als game van 2012 die het meest geschikt was voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit mede dankzij de mogelijkheid om het spel enkel met een muis te spelen, en de optie om de speelsnelheid te vertragen.

Verder zijn de toetsen naar eigen voorkeur in te stellen, kunnen kleuren aangepast worden, zijn de menu's intuïtief en is er voor veel audio ook een visuele cue die vertelt wat er gebeurt of gezegd wordt.

De meest belangrijke feature is volgens Able Gamers de optie om het spel langzamer te laten verlopen, en om de computergestuurde tegenstanders minder goed te maken. Dit zou ervoor zorgen dat zelfs gamers met een ernstige lichamelijke beperking tot op hun eigen tempo Fifa 13 kunnen spelen.

Andere games van vorig jaar die door Able Gamers worden geprezen, zijn Xcom en indiegame Color Bind. Die laatste titel draait om het gebruik van verschillende kleuren en biedt de optie om ze anders in stellen, bijvoorbeeld voor mensen die kleurenblind zijn. 


0 reacties11:04, 17 dec 2012

Bobby Kotick: Er komt nooit een call of duty film' 

Activision gaat nooit een film gebaseerd op Call of Duty maken. Dat meldt CEO Bobby Kotick aan de New York Times.

Kotick laat in de New York Times weten dat Activision diverse aanbiedingen heeft gehad om een film gebaseerd op Call of Duty te maken, maar dat de uitgever ze allemaal heeft afgewezen. "Films gebaseerd op games weten maar zelden fans blij te maken en kunnen het merk beschadigen."

De meest recente Call of Duty-game is Black Ops 2, dat in november verscheen. Het is niet bekend wat de volgende Call of Duty-wordt, maar de geruchten gaan dat eind volgend jaar een vierde deel in de Modern Warfare-reeks verschijnt.